Известие

Collapse
No announcement yet.

Времена на инжектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Времена на инжектори

Здравейте! Търсих на доста места какво трябва да бъде горе долу времето на впръскване на инжекторите, но никаде не открих. Някой знае ли, понеже моите се въртят от порядъка на 4-5 мс, а знам че трябва да е около 3 мс. Пробвах с ресет, но като че ли няма резултат. Колата е Алфа Ромео 1.4 ТС. Благодаря предварително!

Здравей,колега не мога да разбера за инжекторни времена на бензинови или газови дюзи питаш.
    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

За бензинови дюзи. Блъскам се от доста време да си наглася газовата, чат пат докарвам газови на 5-5.5 мс, но тези бензинови само веднъж отидоха на 3 мс, иначе седят на около 4, а днес като закачих лаптопа, видях че са 5 мс. Ресетнах чрез ФЕС, но не съм адаптирал. Дали може проблема да е заради адаптацията? Колата върви сега добре на бензин.

Comment

Покарай 50-100 км на бензин и ги виж след това.Но за да прави такава разлика във времената може да имаш проблем с газовата рейка или запалването.Провери свещи,кабели,бобини и провери хода на газовите дюзиали е еднакъв на всички.Последното важи ако си с рейка Rail или Valtek.
        Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Благодаря за отговорите. Рейката е някаква турска, но скоро и смених буталата и я калибрирах. За карането ми е ясно, че ще се адаптира, но просто информативно ме интересуваше колко горе долу трябва да докарам времената на бензин, за да се впускам в калибрация на газовата. А и малко ме притеснява показанието от газовата на вакуума, дава ми го 0.5 бара на пх (мисля че от никаде не дърпа въздух, в двигателчето май е проблема).

Comment

Първоначално публикувано от dilyan123 Покажи съобщение
            Благодаря за отговорите. Рейката е някаква турска, но скоро и смених буталата и я калибрирах. За карането ми е ясно, че ще се адаптира, но просто информативно ме интересуваше колко горе долу трябва да докарам времената на бензин, за да се впускам в калибрация на газовата. А и малко ме притеснява показанието от газовата на вакуума, дава ми го 0.5 бара на пх (мисля че от никаде не дърпа въздух, в двигателчето май е проблема).
            Едно полуглупаво питане имам аз... Мериш бензиновото време докато работи на бензин или докато работи на газ двигателя!?
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

С кой мотор е колата,евро 1 или евро 2 ?????
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Времената меря на бензин (и от софта на газовата и от живи данни през ФЕС е едно и също). За това питам, защото ми се виждат нереални. А относно мотора, нямам представа - 1.4 ТС 98 година е.

Comment

Времената меря на бензин (и от софта на газовата и от живи данни през ФЕС е едно и също). За това питам, защото ми се виждат нереални. А относно мотора, нямам представа - 1.4 ТС 98 година е.
                  Пластмасовия капак или алуминиевия?
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD
                  VW Transporter Т3 1.6TD

Comment

Пластмасовия

Comment

Пластмасовия
                      На загрял мотор-3-3.5 мс
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Много благодаря! Ще ресетна пак ЕКУ и ще покарам на бензин, да видим какво ще стане

Comment

Working...
                        X